Current Affairs & General Knowledge Questions – 10 July 2016

Current Affairs & General Knowledge Questions – 10 July 2016

1.Which state govt has announced pension scheme for transgenders?
Ans. Kerala

2.Banana research centre will be set up in which state?
Ans.  in Bihar at Goraul

3.Name the Indian Wrestler,Who won the Silver medal at Spanish grand prix Wrestling championship in Madrid?
Ans. Sandeep Tomar  (Livan Lopez : gold medal)

4.Who won the Wimbledon woman title?
Ans.Serena Williams  (7th time)

5.Sydney Schanberg has passed away,he is_____
Ans. US Journalist

6.Name the players,who won the Wimbledon men’s double title?
Ans. Nicolas Mahut & Hughes Herbert

7.Kanha National Park is located in which state?
Ans. Madhya Pradesh

8.Which state govt Police has launched 4 mobile apps for timely intervention into emergency situation?
Ans. Maharastra

9.First SAARC Tourism summit will be held in which place?
Ans. Aurangabad

10.Name the Hotel,Which was named World’s best hotel?
Ans. Nihiwatu (Indonesia)

For More GK & Current Affairs : Click Here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *