Current Affairs & General Knowledge Questions – 12 July 2016

Current Affairs & General Knowledge Questions – 12 July 2016

1.Sushila Karki was the first women Chief Justice of Country.She belongs to which country?
Ans. Nepal

2.Who is the new Chairman & Managing Director of Bharat Petroleum Corporation Ltd.?
Ans. D Rajkumar

3.Australia owned automatic operator manufacturer ” Auto Ingress ” set up in which Indian state?
Ans. Tamil Nadu

4.Name the player,Who won the 1st ever Wimbledon men’s wheelchair single title?
Ans.Gordon Reid

5.Name the person,who has conferred with 51st Jnanapith Award by Pranab Mukherjee?
Ans. Dr. Raghuveer Chaudari

6.Renjith maheshwari related to which field,who Qualified for Rio Olympics?
Ans. Triple Jumper

7.Who is the next Prime Minister of United kingdom?
Ans. Theresa May

8.Name the bank, which is become first issuer of Masala bonds in India?
Ans. HDFC

9.Gaurav Tiwari has passed away,he is famous ______
Ans. Paranormal Investigator

10.Which country has completed Asia’s longest Tunnel?
Ans. China (16 km)

11.India’s First centre of Excellence on internet of things is located in which place?
Ans. Bengaluru

For More GK & Current Affairs : Click Here

Updated: July 14, 2016 — 9:25 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Govt Jobs notification Bank Jobs results © 2017 Frontier Theme